KOCAELİ / KÖRFEZ - Yavuz Selim İlkokulu

Nis

4. Sınıflarda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi'nde hergün 1 şube olacak şekilde mahallemizde bulunan Yavuz Sultan Selim Camii'ne 27/03/2023-05/04/2023 tarihleri arasında, Müdür Yardımcısı Nurullah AKYILDIZ, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gamze SABIRTAŞ ve Sınıf Öğretmenleri eşliğinde gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerin camide dolaşmalarına ve hoş vakit geçirmelerine imkan sağlayan  Cami İmamı Abdurrahman TURAN Hocamız, öğrencilerimizi karşlamış, cami hakkında tanıtım yaparak bilgiler vermiş, öğrencilerin sorularını cevaplandırmıştır.

Mrt

DEPREM BÖLGESİNE YAVUZ SELİM İLKOKULU'NDAN DESTEK

Deprem bölgesinde bulunan kardeşlerimize Yavuz Selim İlkokulu Ailesi olarak bir destekte minik öğrencilerimizden geldi. Kendileri çocuk ama yürekleri okyanus gibi. Desteklerinden dolayı Aile Birliğimize, Velilerimize, Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Ayşe ÖZKAN TÜRKAY bir e-Twinning projesi olan Sayilarin Renkli Dünyasi projesi kapsamında veli katılımıyla birlikte matematik projesi tasarladılar. Eğlenceli ve eğitici matematik materyali tasarlayan anasınıfı ogrencileri projelerini ilkokul öğrencilerine tanıtmak üzere stand açtılar. İlkokul öğrencilerinin yoğun ilgisi eşliğinde projelerini sunan miniklerimiz atmadan önce yeniden kullan bilincini edinmiş ve tanıtmış oldular.